DNS-protokollan turvallisuus ja yksityisyys - Uusitupa, Janne (2017)
DNS on keskeinen osa Internetiä. Sen turvallisuus ja yksityisyys ovat yhtä tärkeitä ominaisuuksia kuin muille Internetin palveluille ja protokollille, kuten sähköpostille ja HTTP:lle. Mitä uhkia on olemassa? Miten niihin voi varautua?