Bonusäiti, isän uus ja ne kumppanin lapset edellisestä liitosta : uusperheiden jäsenistä käytettävät nimitykset ja niihin liittyvät käytännöt - Huupponen, Krista (2017)
Uusperhe on suomalaisille tuttu käsite, ja perinteiset nimitykset äitipuoli ja isäpuoli ovat tuttuja kaikille. Viime aikoina perinteisten nimitysten rinnalle on noussut myös uusia tarjokkaita. Aiheesta ei ole kuitenkaan tehty kartoittavaa tutkimusta, vaan sitä on käsitelty lähinnä mediassa.