"Olemme muuttuneet omiksi ajatuksiksemme ja omaksi tahdoksemme" : trauman värittämät sukupuolten representaatiot Laura Lindstedtin Oneironissa - Berlin, Johanna (2017)
Tutkielman aiheena ovat sukupuolten representaatiot Laura Lindstedtin romaanissa Oneiron. Lähiluen Oneironia traumafiktion sekä feministisen kirjallisuudentutkimuksen näkökulmista.