Tietoturvauhat ja niiden ehkäiseminen Android-sovelluksissa - Sallanko, Janita (2017)
Kandidaatintutkielma käsittelee Android-sovellusten tietoturvauhkia ja näiden ehkäisemistä. Tutkielma rajautuu älypuhelimien tarkasteluun kaikkien Android-laitteiden sijasta. Kyberrikollisuuden lisääntymisen myötä on sovellusten turvallisuuden varmistamisen merkitys noussut. Kandidaatintutkielma käsittelee tietoturvaa ensisijaisesti sovelluksen ohjelmoitsijan näkökulmasta.