Tietoturva sosiaalisessa mediassa - Tani, Aleksi (2017)
Sosiaalinen media tarjoaa helpon ja nopean tavan kommunikoida ihmisten välillä. Tästä syystä tietoturva ja yksityisyys ovat hyvin ajankohtaisia, koska sosiaalinen media käsittelee suurta määrää henkilökohtaista tietoa. Tutkielman tavoitteena oli nostaa esille yleisimpiä tietoturvauhkia ja syitä miksi yksityisyyttä näissä palveluissa täytyisi parantaa. Käyttäjät antavat vapaaehtoisesti suuria määriä henkilökohtaista tietoa palveluihin, mikä korostaa sitä että palveluiden täytyisi löytää uusia ratkaisuja tämän tiedon varjelemiseen.