Taistelu totuudesta : kehysanalyysi ravitsemussuosituksia haastavista kokemusasiantuntijoista Helsingin Sanomissa, Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä - Aikkila, Eliisa; Päivänen, Pinja (2017)
Tässä tutkielmassa selvitämme, miten ravitsemukseen liittyvää kokemusasiantuntijuutta on kehystetty Helsingin Sanomissa, Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä vuosina 2013–2016. Kokemusasiantuntijaksi määrittelemme henkilön, jolla ei ole tiedeyhteisön konsensusta argumenttiensa tukena ja joka tekee bisnestä kiistanalaisilla väitteillään.