Typisch Mann : Die Repräsentation von Männlichkeit in Cosmopolitan Online - Vatanen, Elisa (2017)
Sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja siitä, että sukupuoliin liittyvien stereotyyppien käyttö tulisi lopettaa, on käyty viime vuosina keskustelua kasvavassa määrin. Jotkin mediat kuitenkin jatkavat ennakkoluulojen ja stereotyyppien vahvistamista, vaikka kaikkea ei sanottaisikaan eksplisiittisesti.