"Susta tuntuu että sun keho on enemmän ku se oikeesti on" : miten tanssijat kielentävät tanssinaikaisia kokemuksiaan - Rekola, Piia (2017)
Tutkimuksessani käsittelen tanssijoiden tapaa kielentää niin fyysisiä kuin henkisiäkin tanssinaikaisia kokemuksiaan. Tarkastelen tanssijoiden tekemiä kielellisiä, etenkin sanastoon liittyviä valintoja, joita he tekevät kertoessaan tanssin kokemuksistaan.