CSR for financial stakeholders : frame analysis of sustainability reports - Olkoniemi, Antti-Matti (2017)
Teollistumisesta lähtien, yritysten tärkein tehtävä on ollut vaurauden rakentaminen. Ajan kuluessa, vaatimukset yrityksiä kohtaan ovat muuttuneet. Ensin yritysten tuli täyttää valtion ja hallinnon sekä lain vaatimukset, mutta myöhemmin vaatimukset altruistisemmasta toiminnasta syntyivät eri sidosryhmillä.