"Irakin sota, II maailmansota, teloitukset ja Sammon ryöstö mainittu" : kriittinen diskurssianalyysi albumiformaatin tulevaisuutta käsittelevästä kirjoittelusta - Moilanen, Olli-Veikka (2017)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisia valtadiskursseja albumiformaatin tulevaisuutta käsittelevässä aineistossa esiintyy. Tämän lisäksi tutkittiin sitä, missä yhteyksissä taiteelliset arvot näyttäytyivät valtadiskurssien vaikutuskeinoina selonteoissa.