Huumorin muodostuminen Disneyn animaatioelokuvassa Frozen - Huurteinen seikkailu - Kajanmaa, Salla (2017)
Tutkimuksessa selvitetään minkälaista huumoria Disneyn vuonna 2013 ilmestyneessä animaatioelokuvassa Frozen – Huurteinen seikkailu käytetään. Aineistona on suomenkielinen käännösversio. Aihe on mielenkiintoinen muun muassa sen vuoksi, että vaikka Disney-tutkimusta on aikaisemmin tehty paljon ja myös huumoria on näissä tarkasteltu, niin tuoreimmista elokuvista ja paljon puhuttaneesta Frozenista ei ole tältä osin juurikaan tutkimustietoa. Sen lisäksi suomenkielinen Disney-tutkimus on vielä vähäistä.