Parkourtekniikoiden harjoitteleminen koulujen liikuntasaleissa - Ohtonen, Matti (2017)
Ohtonen, M. 2017. Parkourtekniikoiden harjoitteleminen koulujen liikuntasaleissa. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma 71 s.