Critical success factors for business intelligence system implementation - Hirsimäki, Renne (2017)
Business intelligence (BI) eli liiketoimintatiedon hallinta auttaa organisaatioita tekemään parempia päätöksiä nopeammin. BI-järjestelmä voidaan nähdä sarjana työkaluja, teknologioita ja ohjelmistoja, jotka tukevat päätöksentekoa. Nämä järjestelmät ovat monimutkaisia ja niiden käyttöönotto sisältää suuria riskejä sekä vaatii paljon aikaa, rahaa ja vaivaa. Tämän vuoksi on tärkeää tunnistaa tekijät, jotka ovat tärkeitä käyttöönoton onnistumisen takaamiseksi.