Digitaalisen markkinointiviestinnän osaaminen ja kyvykkyydet - Harju, Niko (2017)
Tutkielma käsittelee digitaalisen markkinointiviestinnän osaamista ja kyvykkyyksiä. Tutkielman tarkoitus on selvittää millaisia digitaalisia markkinointiviestintä kyvykkyyksiä ja osaamista organisaatioilta pitäisi löytyä, jotta se voi menestyä. Jotta digitaalisen markkinointiviestintä kyvykkyyksien ja osaamisen voidaan ymmärtää, on aluksi ymmärrettävä mitä digitaalisella markkinointiviestinnällä, resursseilla, kyvykkyydellä tarkoitetaan. Tässä kandidaatintutkielmassa pyritään selittämään nämä kyseiset termit kirjallisuuskatsauksen avulla.