Sosiaaliset vuorovaikutustaidot 1.-2.luokan liikunnanopetuksessa - Poikkeus, Peppi (2017)
Poikkeus, P. 2017. Sosiaaliset vuorovaikutustaidot 1.–2. luokan liikunnanopetuksessa. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 49 s., 2 liitettä.