Musiikkiliikunta ja tanssi alakoulussa - Varrio, Maria (2017)
Kandidaatintutkielmani on kirjallisuuskatsaus tanssin ja musiikkiliikunnan hyödyntämisestä alakoulun musiikinopetuksessa. Musiikin lähestyminen liikkuen ja leikkien on lapsille luontevaa. Siksi halusinkin tutkielmassani perehtyä näiden työtapojen tutkimiseen ja siihen, minkälaisia tavoitteita musiikkiliikunnan ja tanssin hyödyntämisestä opetuksessa voidaan saavuttaa.