Kunnia, etnisyys ja kulttuuri : sosiaalityöntekijöiden käsityksiä kunniaan liittyvästä väkivallasta - Elfving, Eeva (2017)
Tämän sosiaalityön pro gradu -tutkielman tarkoituksena on selvittää minkälaisia käsityksiä sosiaalityöntekijöillä on kunniaan liittyvästä väkivallasta. Tutkielman tavoitteena on ymmärtää miten kulttuuriset odotukset vaikuttavat kunniaan liittyvän väkivallan tilanteiden määrittelyyn sosiaalityön käytännöissä.