Kirjasta vai korvakuulolta : kuulonvarainen oppiminen musiikinopetuksessa - Pitkänen, Emma (2017)
Tutkin kandidaatintutkielmassani kuulonvaraisen oppimisen mahdollisuuksia koulujen musiikinopetuksessa. Koska korvakuulolta soittaminen on yksi merkittävä musisoinnin muoto, olen kiinnostunut menetelmän hyödyntämisestä koulujen musiikinopetuksessa.