Kodin ilmapiirin ja läheisverkostosta saadun emotionaalisen tuen yhteys valmentavassa koulutuksessa opintonsa aloittavien nuorten koherenssin tunteeseen - Pohjanoksa, Vuokko Sofia (2017)
TIIVISTELMÄ Pohjanoksa, Vuokko Sofia. 2017. Kodin ilmapiirin ja läheisverkostosta saadun emotionaalisen tuen yhteys valmentavassa koulutuksessa opintonsa aloittavien nuorten koherenssin tunteeseen. Kasvatustieteen pro gradu –tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos. 55 sivua.