Kehitysvammaisuuden yhteys lapsen motorisiin perustaitoihin - Marttila, Jesse; Suominen, Gitta (2017)
Marttila, J. & Suominen, G. 2017. Kehitysvammaisuuden yhteys lapsen motorisiin perustai-toihin. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 84 s., 6 liitettä.