The use of communication accommodation strategies in a work group : a case study of four meetings - Fisk, Mika; Vaarala, Sanna (2017)
Tutkimus toteutettiin vuonna 2012 yhteistyössä suomalaisen yrityksen kanssa, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla ja työllistää kulttuurillisesti diversiteetin henkilöstön. Tutkimuksen tavoitteena oli ymmärtää kuinka kulttuurillisesti diversiteetin työryhmän jäsenet soveltavat viestinnän mukauttamisen strategioita ja niiden vaikutusta ryhmäjäsenyyteen. Tutkimus pyrkii myös syventämään ymmärrystä miten ja milloin konvergenssi ja divergenssi ilmenevät.