Laskenta-ammattilaisuus Tilisanomat-lehdessä vuosina 2010-2015 - Nyfelt, Henri (2017)
Tutkielmassa tutkittiin laskenta-ammattilaisuuden stereotypioita Tilisanomat-lehdessä vuosina 2010—2015. Tutkimusaineistona on lehtiartikkelit, joten tutkimus on kvalitatiivinen. Huomioin tutkimuksessa myös kuvat ja mainokset, mutta pääpaino on artikkeleissa. Tutkimusmenetelmänä käytän sisällönanalyysia ja erityisesti luokittelua. Hyödynnän teoriasidonnaista sisällönanalyysia, eli aloitan luokittelun aineiston perusteella ja lopuksi tarkastelen löytyykö aineistosta pavunlaskijan ja muutosagentin stereotypioita, jotka on tunnistettu aiemmassa tutkimuksessa.