Suoritusanalyysi painonnostossa - Peltola, Jaakko-Antti (2017)
Tämän tutkimuksen tavoitteena on 1) tutkia ja löytää kilpailumenestyksen kannalta tärkeimmät korrelaatiot levytangon dynamiikassa ja vartalon nivelkulmissa 2) testata, kehittää ja validoida edullinen suoritusanalyysimalli, jolla tekniikan ja levytangon muuttujien analysointi onnistuu lähes keneltä tahansa niin harjoitus- kuin kilpailutilanteessa sekä 3) toteuttaa case-study-harjoitustutkimus Varalan urheiluopistolle klusteriharjoittelusta ja sen akuuteista vaikutuksista huippupainonnostajan suorituskykyyn ja nostotekniikkaan.