Lantionpohjan lihasharjoittelu raskauden aikana - Anttonen, Elina (2017)
Anttonen, E. 2017. Lantionpohjan lihasharjoittelu raskauden aikana. Terveystieteen laitos, Jyväskylän yliopisto, Fysioterapian pro gradu –tutkielma, s. 43.