Tuulituotannon taseriskinhallinta pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla - Vierimaa, Heikki (2017)
Tässä Pro Gradu -tutkielmassa tarkastellaan tuulituotannon taseriskin määräytymistä pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla. Tutkielmassa käydään läpi pohjoismaisten sähkömarkkinoiden rakenne ja kirjallisuudessa esitettyjä metodeja taseriskin hallintaan sekä tuotannon ennustamiseen.