Vocabulary testing in a Finnish EFL class : a comparison of teacher and student perceptions - Kekki, Jarkko (2017)
Sanasto on tärkeä osa englannin kielen oppimista, ja oppitunneilla pitkin kouluvuotta säännöllisesti pidetyt sanakokeet ovat osa lähes jokaisen kurssin arkea. Siitä huolimatta sanakokeita koskeva tutkimus on Suomessa vähäistä, ja tämä tutkimus pyrkii täydentämään tuota aukkoa tutkimuskentässä.