Behaviour-driven development mobiiliohjelmistojen kehityksen tukena - Hynninen, Samppa (2014)
Lähivuosien aikana älypuhelinten yleistyminen on avannut mahdol- lisuuksia aivan uusille ohjelmistomarkkinoille. Samaan aikaan mobiilisovellusten yleistymisen kanssa myös ohjelmistokehityksen menetelmät ovat muuttuneet, ja vanhojen prosessien tilalle on tullut uusia iteratiivisia ketteriä menetelmiä. Tässä tutkielmassa selvitetään mahdollisuuksia hyödyntää käyttäytymislähtöisen ohjelmistokehityksen menetelmiä mobiilisovelluksia kehitettäessä.