Isäntämaasopimus : eli Yhteisymmärryssopimus Suomen tasavallan hallituksen ja Transformaatioesikunnan sekä Pohjois-Atlantin liiton Euroopan joukkojen esikunnan kesken kansalaisen näkökulmasta - Virtanen, Vexi (2016)
Tutkielmassa pyritään selvittämään millaista tulkintaa yleisöltä eli kansalaiselta odotetaan ja edellytetään. Minkälaisia eroja yleisö saattaa löytää valtiosopimuksen ja yhteisymmärryspöytäkirjan välillä.