Fyysinen ja psyykkinen kuormitus sekä selviytymisvoimavarat kroonisilla whiplash potilailla - Hellstén, Kati (2017)
TIIVISTELMÄ Hellstén, K. 2017. Fyysinen ja psyykkinen kuormitus sekä selviytymisvoimavarat kroonisilla whiplash potilailla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, fysioterapian pro gradu –tutkielma, 61 sivua, 7 liitettä.