"U wot m8te?" : word formations and use of emoticons in a synchronous chatroom - Rantala, Laura (2017)
Maailma muuttuu, ja niin muuttuu kielikin. Matkapuhelinten ja varsinkin internetin myötä kirjoitettu kieli on jo kohta noin pari vuosikymmentä ollut muutosvaiheessa – jotkut saattavat jopa miettiä, onko kirjoittaminen enää lainkaan tarpeellista ihmisten välisessä viestinnässä.