Me allekirjoittaneet kansalaiset koemme että oikeustajuamme on loukattu : argumentaatio kansalaisaloitteissa - Valjakka, Olli (2016)
Argumentaation ja retoriikan tarkastelu kansalaisaloitteissa Chaïm Perelmanin teorian kautta.