Lihasvaurion mahdollinen syntymekanismi ja sen tutkimuksessa käytetyt menetelmät - Piitulainen, Harri (2004)
Tämän tutkielman tarkoitus oli selvittää kirjallisuuteen perustuen mitä menetelmiä on käytetty lihasvaurion tutkimuksessa ja mikä on lihasvaurion syntymekanismi. Lisäksi tarkoituksena oli selvittää lisätutkimuksien tarvetta aiheesta, miten ja millä menetelmillä lihasvauriota tulisi tulevaisuudessa tutkia.