Osallistavan kansalaisviestinnän haasteet Otakantaa.fi-verkkosivustolla - Mäkelä, Rosa-Maria; Pappinen, Lassi (2016)
Pyrkimyksestä kansalaisten osallistamiseen on tullut osa demokraattisen valtiomuodon toimintaa. Yksi keino edistää osallisuutta on viranomaisen verkkoviestintä, jonka kautta kansalaisten ja viranomaisen välinen vuorovaikutus mahdollistuu. Tutkimus osallistavasta kansalaisviestinnästä internetissä ja sen ongelmista on kuitenkin vielä vähäistä.