Uusliberalisaatio todellisuuden sosiaalisen rakentumisen näkökulmasta tarkasteltuna - Kataja, Miika (2016)
Tämän käsitteellis-teoreettisen, aiempaan tutkimuskirjallisuuteen pohjautuvan tutkimuksen aiheena on uusliberalismi. Tehtävänä on tulkita hermeneuttisen tutkimusstrategian ja tiedonsosiologisen lähestymistavan avulla, kuinka tämä poliittisen taloustieteen ideologia jalkautuu arkielämän todellisuuteen uusliberalisaation prosessissa.