Koneoppimisen hyödyntäminen konenäössä - Kiesiläinen, Jarno (2016)
Konenäön hyödyntäminen yleistyy ja sitä mukaa myös konenäön ongelmat monimutkaistuvat. Yksi suosittu tapa ratkaista näitä ongelmia on hyödyntää koneoppimista. Tässä tutkielmassa tarkastellaan miten koneoppimista hyödynnetään konenäössä ja vertaillaan eri koneoppimisalgoritmeja konenäön näkökulmasta.