Paskamyrsky viskilasissa : viestintäkriisin leimahduksen elinkaari syksyn 2014 viskikohussa - Halonen, Ville (2017)
Tämä maisterintutkielma on tapaustutkimus, jossa tarkastellaan syksyllä 2014 alkaneen viskikohun leimahduksen elinkaarta. Elinkaaren rakentamiseksi eritellään julkisen leimahduksen vaiheet, niissä vallinneet tunnetilat ja merkittävimmät sitouttamisen tavat. Samalla selvitetään, osoittiko kohu merkkejä uudesta leimahduksesta noin vuoden aikana.