Tiedonsiirto ennustamalla - Keränen, Juha (2017)
Tiedon tuottaminen ja siirto on tulevaisuudessa merkittävässä osassa kaikkea verkkoliikennettä. Ennusteiden mukaan sekä laitteiden että kerätyn tiedon määrä moninker- taistuu tulevaisuudessa. Tämä aiheuttaa haasteita laitteille ja tiedon siirtoverkoille. Tässä tut- kielmassa selvitetään, voidaanko tiedon ennustamisella säästää resursseja niin siirtokanavien kuin laitteiden osalta. Ennustamisessa hyödynnetään konetunnistamisen menetelmiä ja mal- lia simuloidaan oikealla tiedolla.