Neuroverkkojen regularisointimenetelmät - Ojala, Timo (2016)
Ylisovitus on yleinen ongelma ohjatussa oppimisessa, missä malli oppii suoriutumaan hyvin oppimisessa käytetyllä datalla, mutta alisuoriutuu oppimisen aikana näkemättömällä datalla. Regularisointimenetelmillä pyritään vähentämään ylisovitusta ohjatun oppimisen sovellutuksissa. Tämä tutkielma keskittyy tutkimaan ja kartoittamaan erilaisia neuroverkoissa käytettyjä regularisointimenetelmiä.