Yli rajojen kohti yhteistä tavoitetta : tapaustutkimus Perusturvaliikelaitos Saarikan työntekijöiden moniammatillisen yhteistyön kokemuksista - Miettinen, Kirsi (2016)
YLI RAJOJEN KOHTI YHTEISTÄ TAVOITETTA - Tapaustutkimus Perusturvaliikelaitos Saarikan työntekijöiden moniammatillisen yhteistyön kokemuksista