Integration av invandrare i idrottsundervisningen : en kvalitativ studie om idrottslärares upplevelser - Sandvik, Josefin (2016)
Sandvik, J. 2016. Integration av invandrare i idrottsundervisningen. – En kvalitativ studie om idrottslärares upplevelser. Jyväskylä universitet. Pro gradu -avhandling. Sidantal: 64.