Service platform implementation for simulation systems - Walden, Markus (2016)
Nykyään olemassa olevia simulaatiojärjestelmiä hyödynnetään koneiden itseoppimisen ja tietojärjestelmäpohjaisten (KDD) alustojen kehityksessä. Tämän takia simulaatioiden merkitys ja vaikutus tulee kasvamaan suuressa määrin jokapäiväisessä elinympäristössämme. Yritykset kuten Ahphabet (Google), Facebook ja SpaceX edustavat yrityksinä kehitystä mallintamiseen ja simulointiin siirtyvästä tavasta kehittää MDA pohjaisia tuotteita itsenäisesti toimivista autoista avaruustutkimukseen. Ihmisen näkökulmasta nykyinen kehitys tulee muuttamaan ympäristöä tavalla, jossa kanssakäyminen koneiden kanssa muuttuu luonnolliseksi osaksi arkea.