Työllistävä työttömyys : laadullinen tapaustutkimus hybridisaatiosta kolmannen sektorin organisaatiossa - Mikkonen, Anna (2016)
Tutkimuksessa tarkastellaan hybridisaation ilmiötä kolmannen sektorin organisaatiossa tapaustutkimuksen kautta. Tutkimuskohteena on Jyvässeudun Työllistämisyhdistys ry. Tutkimuksen aineisto muodostuu pääosin yhdistyksen vuosien 1993–2013 toimintakertomuksista ja yhdistyksen toimihenkilöille, työllistetyille ja jäsenille suoritetuista teemahaastatteluista.