Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu

Tämä Pro gradu -tutkielma koostuu kirjallisuuskatsauksesta ja suoritetun erikoistyön selostuksesta. Puhdistamattoman vuorisuolan, jota kutsutaan myös kristallisuolaksi tai Ruususuolaksi, käyttö on lisääntynyt runsaasti viime vuosina. Käyttöä perustellaan sen sisältämillä monilla alkuaineilla, mutta...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Kuosmanen, Heidi
Muut tekijät: Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Kemian laitos, Department of Chemistry, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2016
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/52457