_version_ 1809902102398369792
annif_keywords_txtF_mv biosaatavuus suolat analyysi merisuola vertailu
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p22607 http://www.yso.fi/onto/yso/p1853 http://www.yso.fi/onto/yso/p6851 http://www.yso.fi/onto/yso/p15558 http://www.yso.fi/onto/yso/p9080
author Kuosmanen, Heidi
author2 Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Kemian laitos Department of Chemistry University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia Inorganic and Analytical Chemistry 4031
author_facet Kuosmanen, Heidi Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Kemian laitos Department of Chemistry University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia Inorganic and Analytical Chemistry 4031 Kuosmanen, Heidi
author_sort Kuosmanen, Heidi
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Kemian laitos
faculty_txtF Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
first_indexed 2023-03-22T09:59:07Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu</title><creator>Kuosmanen, Heidi</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Kemian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Chemistry</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Ep&#xE4;orgaaninen ja analyyttinen kemia</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Inorganic and Analytical Chemistry</contributor><contributor type="oppiainekoodi">4031</contributor><subject type="other">kristallisuola</subject><subject type="other">Ruususuola</subject><subject type="yso">suolat</subject><subject type="yso">merisuola</subject><subject type="yso">analyysi</subject><subject type="yso">biosaatavuus</subject><available>2016-12-19T20:19:31Z</available><issued>2016</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1644721</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/52457</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201612195175</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201612195175</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/52457/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201612195175.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201612195175.pdf" type="application/pdf" length="2804005" sequence="1"/><recordID>123456789_52457</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_52457
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:51:35Z
main_date 2016-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2016
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/52457\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201612195175.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201612195175.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 4031
publication_first_indexed 2016-03-22T09:59:07Z
publishDate 2016
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Kuosmanen, Heidi Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu kristallisuola Ruususuola suolat merisuola analyysi biosaatavuus
subject_txtF Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_52457&index=0&size=large
title Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
title_full Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
title_fullStr Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
title_full_unstemmed Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
title_short Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
title_sort erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
title_txtP Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
topic kristallisuola Ruususuola suolat merisuola analyysi biosaatavuus
topic_facet Ruususuola analyysi biosaatavuus kristallisuola merisuola suolat
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/52457 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201612195175
work_keys_str_mv AT kuosmanenheidi erikoisruokasuolojenanalysointijakahdenkristallisuolaalueensuolojenbiosaatavuuden