Kuosmanen, H., tiedekunta, M., Sciences, F. o., laitos, K., Chemistry, D. o., Jyväskylä, U. o., & yliopisto, J. (2016). Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu.
Chicago-viite (17. p.)Kuosmanen, Heidi, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Kemian laitos, Department of Chemistry, University of Jyväskylä, ja Jyväskylän yliopisto. Erikoisruokasuolojen Analysointi Ja Kahden Kristallisuola-alueen Suolojen Biosaatavuuden Vertailu. 2016.
MLA-viite (9. p.)Kuosmanen, Heidi, et al. Erikoisruokasuolojen Analysointi Ja Kahden Kristallisuola-alueen Suolojen Biosaatavuuden Vertailu. 2016.
Varoitus: Nämä viitteet eivät aina ole täysin luotettavia.