Kuosmanen, H., tiedekunta, M., Sciences, F. o., laitos, K., Chemistry, D. o., Jyväskylä, U. o., & yliopisto, J. (2016). Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu.
Chicago Style (17th ed.) CitationKuosmanen, Heidi, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Kemian laitos, Department of Chemistry, University of Jyväskylä, and Jyväskylän yliopisto. Erikoisruokasuolojen Analysointi Ja Kahden Kristallisuola-alueen Suolojen Biosaatavuuden Vertailu. 2016.
MLA (9th ed.) CitationKuosmanen, Heidi, et al. Erikoisruokasuolojen Analysointi Ja Kahden Kristallisuola-alueen Suolojen Biosaatavuuden Vertailu. 2016.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.