Datan eheyden varmistaminen IoT-ympäristössä ja siitä johtuvat tietoturvavaikutukset - Murtonen, Henri (2016)
Tutkielmassa tarkastellaan IoT-ympäristön tietoturvaa ja sitä, millainen rooli datan eheyden varmistamisella on tietoturvan kannalta. Tutkielmassa testataan erilaisten datan eheyden varmistamismenetelmien toimintaa käytännössä. Tulosten perusteella analysoidaan, kuinka datan eheys kannattaa varmistaa IoT-ympäristössä ja kuinka nykyisiä menetelmiä voidaan parantaa.