Jyväskylä liikuntakaupunkina kuntalaisten ja päätöksentekijöiden silmin - Nyholm, Henri (2016)
Nyholm, H. 2016. Jyväskylä liikuntakaupunkina kuntalaisten ja päätöksentekijöiden silmin. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikunnan yhteiskuntatieteiden pro gradu -tutkielma, 69 s.