Päässä vaan tulee semmonen dikdikdikdik : tarkkaavaisuushäiriöisten aikuisten ammatillinen toimijuus - Paavola, Vilja (2016)
Tutkimus tarkastelee tarkkaavaisuushäiriöisten aikuisten ammatillista toimijuutta. Tutkimuksen tavoitteena on lisätä ymmärtämystä tarkkaavaisuushäiriön vaikutuksesta työelämässä sekä lisätä keskustelua ammatillista toimijuutta tukevien ratkaisujen lisäämiseksi työelämässä.