Lähettilyys kolmannen sektorin organisaatioissa : miten lahjoittajista saadan organisaation suosittelijoita? - Vahtera, Elina (2016)
Vapaaehtoinen suosittelu on kasvamassa organisaatioissa yhdeksi merkittävimmistä vies-tintäkanavista. Kaikki tieto yrityksestä on saatavilla sekunneissa ja vuorovaikutus toisten henkilöiden kanssa on nopeampaa kuin uskoisikaan. Tässä tutkimuksessa on tarkasteltu elementtejä, jotka saavat asiakkaat suosittelemaan organisaatiota muille henkilöille. Tutki-mus on toteutettu laajan teoriakatsauksen ja teemahaastatteluiden avulla. Haastateltavat koostuivat viidestä Suomessa toimivasta kolmannen sektorin organisaatiosta.